Design interior futuristic solid situat în Australia

Solid design futuristic casa australia arhitectura

Design interior futuristic solid situat în Australia

Compania australiană Charles Wright Architects utilizează o combinație de prefabricate și beton in situ pentru a construi o casă care să reziste celor mai puternice uragane din nordul Queensland.

Reședința cu două etaje se află pe marginea unui lac într-o zonă a pădurii tropicale de pe plajă

casa solidă futuristic design reședință australia




Suprafața pădurii tropicale este predispusă la cicloanele tropicale la capătul de sus al scalei meteorologice. Volumele cantitative voluminoase nu sunt doar suficient de puternice pentru a rezista acestor cicloane, ci și pentru a împiedica pătrunderea apei în timpul inundării însoțitoare.

Clădirea poate rezista celor mai puternice uragane din nordul Queensland

stabil masiv futuristic casa de design Australia rezistent la intemperii solide

Arhitecții lui Charles Wright au proiectat clădirea să fie autonomă și autonomă. Panourile solare de pe acoperiș generează energie electrică, în timp ce un sistem de apă de 250.000 de litri permite locuitorilor să beneficieze de tehnologiile de reciclare a apei de ploaie și a apelor reziduale.

structura futuristică solidă a Austriei



"Scopul nu a fost doar de a produce un rezultat tehnic", explică arhitecții, "ci de a crea o clădire care utilizează în mare măsură facilități naturale și reintroduce mediul înconjurător al zonelor umede".

Casa oferă o soluție de carbon neutră pentru o locație sensibilă ecologic pe marginea FNQ plaja pădure tropicală

masina futuristica solida design australia cicloane rezistente la intemperii

Clădirea este numită Stamp House și are un exterior frumos realizat cu o rețea de gropi circulare care trec peste pereți și acoperiș.

Intrarea în clădire se află la ultimul etaj

design interior futuristic solid interior australia

Intrarea în clădire se face printr-o tranziție - realizat - un pod lung deasupra apei. În interior, un living mare principal are mai multe zone de relaxare, are încă o bucătărie, o sală de mese și o sală de gimnastică. Dormitoarele sunt situate în aripi.

Betonul a fost dezvoltat și a izolat trapa acoperită cu panou pentru a asigura o temperatură ambientală constantă, mai rece și mai confortabilă

masiv futuristic casa de design australia parter

Iată mai multe informații de la Charles Wright Architects:

Casa de ștampile
CWA a fost abordat de către clientul proiectului pentru a furniza o soluție neutră din punct de vedere al climei la o locație sensibilă la mediul înconjurător la marginea FNQ Strand Rainforest. Scopul nu a fost doar de a crea un rezultat tehnic, ci de a construi o clădire care utilizează în mare măsură facilități naturale. Clădirea are un ecosistem de apă construit, care a fost rezultatul unei lungi colaborări cu parcurile naționale, agențiile de mediu, statul și administrația locală.

 Proiectarea utilizează unelte de protecție masive pentru a atenua efectele posibilelor inundații și inundațiile de la "regele" cu activitate de ciclon. Proiectul a fost dezvoltat pentru a rezista la cicloane solide și intense.

Designul este realizat într-o combinație inovatoare de beton prefabricat pe pătrat     casa futuristică design australia de iluminat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 + = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: